• DJfotografija

Čudovita poroka v Mariboru

Updated: Apr 3, 2020

#poročni_fotograf #poročni_fotograf_maribor #Maribor #Petite_Salon_Maribor


Maribor, sončen oktobrski dan, polno ljudi, ki se družijo, sprehajajo in uživajo. In jaz, v družbi čudovitega, preprostega in nasmejanega para, ki sta ta dan začinila z magično besedo - DA.


Vse skupaj se je začelo v Sl. Bistrici pri nevesti. Saj veste frizura, make up, oblačenje, kakšen kozarček penine,... In prvih solzah sreče, ponosa,... ko v stanovanje pridrvijo otroci.

Nato vožnja do matičnega urada v Maribor - Rotovž, kjer je potekal civilni del obreda, prvi pogled, poljub, prstana, in namesto riža, na stotine milnih mehurčkov, v katerih so se, zaradi svetlobe, prelivale razne barve. In že je bil čas, da pohitimo po ulicah Maribora, v katerem se je tega dne trlo ljubi in tisoč radovednih pogledov, kot da prvič vidijo kakšno nevesto in ženina. Sledi prekrasen obred v Frančiškanski cerkvi (Bazilika Matere Usmiljenja), ob angelski vokalni spremljavi gospodiče, ki še najmočnejšim dedcem na oči pričara solzice. Po obredu čestitke, objemi in seveda poročno fotografiranje...Spremljajte nas na www.djfotografija.com in na FB DJfotografija

32 views0 comments

Recent Posts

See All