Nepremičninska fotografija

"HOME IS THE STARTING PLACE OF LOVE, HOPE AND DREAMS."

Ljudje smo vizualna bitja. Lažje si neko stvar, dogodek predstavljamo, če ga vidimo.

Kateri oglas pogledate najprej? S fotografijo ali brez nje?

Katera reklama vam je bolj všeč? Takšna z dobro fotografijo ali takšna ... (samo, da je)

Izbira partnerja? Po raziskavah vas mora določena oseba vsaj na prvi pogled privlačit, da boste stopili do nje.

Naj se vam predstavim... moje ime je Jure in se med drugim ukvarjam s fotografiranjem nepremičnin. K temu sta me pritegnila dva dejavnika (če odštejem tisti strastni hobi do fotografije). Prvi je bil ta, ko sva z ženo iskala skupen dom in sem naše portale z nepremičninami in strani nepremičninskih agencij znal na pamet. Drugi pa je študij na Evropski pravni fakulteti, smer pravo in management nepremičnin, kjer sem se pobližje spoznal s področjem nepremičnin.

Mogoče sem zgoraj uporabil napačno besedo "pritegnila". Bi bila boljša besedna zveza "sem dobil idejo". Zaradi tega, ker smo me v marsikaterem oglasu zmotile slabe fotografije. Na žalost tudi na nekaterih straneh nepremičninskih agencij. Da ne bo pomote, ne govorim o vseh.

 

In tako se je začelo. Nakup knjig, obisk online tečajev, pridružitev FB skupinam in učenje na napakah. Več 10.000 fotografij narejenih z različnimi tehnikami, od HDR do pomoči fotografiranja z bliskavicami, urejanje fotografij v različnih programih za obdelavo fotografij, itd.  In učenje še kar traja.

Spodaj vas vabim k ogledu galerije fotografij, ki so nastale pri fotografiranju hiš, stanovanj za prodajo ali oddajo, gostinskih lokalov, notranje opreme, apartmajev in poslovnih prostorov.

Če želite, da vaš oglas, reklama, sama predstavitev nekega prostora izstopa, spodaj izpolnite kontaktni obrazec, pišite na email ali pa kar pokličite. 

Si piševa dalje,

Jure

DJ FOTOGRAFIJA1ozki.jpg
Kontakt

Vaše sporočilo je bilo poslano. Hvala