STUDIO PRI VAS DOMA

"TIME SPENT PHOTOGRAPHING WITH CHILDREN IS NEVER WASTED"
Fotografski studio pri vas doma, otroška fotografija, fotografiranje otrok, studio, fotografski studio, fotografiranje dojenčkov

Koga fotografiram?

Vaše najmanjše od 3. mesecev do 1. leta (prvo plazenje, sedenje, postavljanje na nogice, 1. rojstni dan,...).

Kako?

Vse kar vidite prinesem s seboj (razen vrat in dnevne sobe v ozadju). Pa brez skrbi, tudi fotoaparat pride  zraven. To pomeni 2 torbi s stvarmi od A do Ž, košaro s pletenimi in kosmatimi odejami in ozadje. 

Kje?

Pri vas doma. Vse kar potrebujete je prostor za postavitev studia (min. velikost je 2,5 × 3 metre).

Zakaj?

Zato, ker vem kaj pomeni logistični premik z našimi najmanjšimi (od priprave torbe, previjanja, hranjenja, oblačenja, prevoza,...). Poleg tega, kje se najbolje počutimo? DOMA!

Kdaj?

Na kratko: ko je otrok sit in naspan, v dopoldanskem času oziroma po dogovoru.

Kako dolgo traja fotografiranje?

Lahko 1 uro, lahko 2 uri, lahko 3 ure... Odvisno od sodelovanja in če so se dobro naspali.

 

Kaj mu naj oblečem?

Nekaj v čem se dobro počuti, nekaj preprostega. Nekaj fotografij pa nastane ko je otrok samo v plenički ali nag (v tem primeru pa njegove intimne dele prekrijemo s lahkimi tkaninami).

Vloga starša v času fotografiranja?

Dobra volja, preoblačenje vašega največjega bogastva in pomoč pri motiviranju (da dobimo na sliko kakšen nasmeh).

Koliko fotografij dobim?

Pri  zadnjem fotografiranju sem dostavil 55 obdelanih fotografij. Obljubim pa vam jih vsaj 25. Vse fotografije v polni ločljivosti vam pošljem preko elektronske pošte oziroma vam pošljem povezavo iz katere si lahko vaše fotografije prenesete. 

Digitalni album?

Na moji strani dobite narejen album s fotografijami. Album je opremljen z gumbi za deljenje, tako da lahko vse fotografije delite z babicami, dedki, prijatelji, na socialnih omrežjih,.... Po vaši želji pa album tudi zaklenem, tako da je viden samo vam (geslo izberete sami). Primer albuma lahko vidite s pritiskom na gumb "album", spodaj na tej strani.